Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Озброєні військові РФ та "самооборона" нищать техніку і пости прикордонників

Субота, 8 березня 2014, 21:08

Російські екстремісти здійснили напад на радіотехнічний пост "Севастополь", за допомогою якого відслідковується надводна обстановка.

Про це йдеться у повідомленні Держприкордонслужби України.

"Нападники у військовому та цивільному одязі з озброєння під час штурму виламали вхідні двері та увірвалися до будівлі. Вони демонтували блоки радіотехнічного обладнання та знешкодили кабелі зв’язку", - зазначили у відомстві.

До цього російські військові своїми технічними засобами подавляли радіолокаційне спостереження на пункті технічного спостереження "Мис - Фонарь".

За даними прикордонників, наразі спеціально екіпірованими спецназівцями Росії та представниками "самооборони Криму" блокуються 11 об’єктів Державної прикордонної служби: управління Азово-Чорноморського регіонального управління, Сімферопольський загін, відділи прикордонної служби "Керч", "Євпаторія", "Сімферополь", "Щолкіно", "Феодосія" та "Севастополь", Керченський та Севастопольський загони морської охорони, паромна переправа "Крим".

"Українські прикордонники вірні присязі та українському народу та не залишають свої підрозділи та не передають агресорам систему управління кордоном України", - підкреслюють у Держприкордонслужбі.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування