Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кількість людей під будівлею СБУ у Луганську зросла до 1,5 тисяч

Четвер, 10 квітня 2014, 21:32

У Луганську кількість мітингувальників біля захопленої будівлі Управління Служби безпеки України збільшилася приблизно до 1,5 тисяч осіб.

Як передає кореспондент УНІАН, незважаючи на різке похолодання і дощ, близько 20.30, оточена барикадами територія, заповнена людьми.

У натовпі також помічені співробітники правоохоронних органів у цивільному.

Підсилювальна апаратура біля входу в Управління замотана в клейонку, звук спотворений, тому промовців не багато. Активісти стверджують, що їм необхідно протриматися до 5 години ранку.

З двох сторін барикад на пропускних пунктах постійно чергують активісти, у деяких людей, які викликають підозру або дуже молодих на вигляд перевіряють паспорти. По периметру захопленої території і в довколишніх дворах також розосереджено групи людей, які стежать за пересуванням оточуючих.

Варто зазначити, що у четвер ввечері більш помітна організація і злагодженість дій серед тих, хто блокує будівлю СБУ і контролює захоплений периметр.

Як відомо, 6 квітня У Луганську сепаратисти штурмом взяли СБУ, вибивши двері та вікна,  а 8 квітня вони замінували будівлю СБУ та захопили заручників.

Заступник голови АП Андрій Сенченко у четвер вдень заявив, що сепаратистами, які забарикадувалися в будівлі СБУ в Луганську, керують з Головного розвідувального управління РФ. Якщо переговори не дадуть результату, в найближчі години може початися штурм.

В.о президента, спікер ВР Олександр Турчинов заявив, щоніякого кримінального переслідування сепаратистів не буде в тому випадку, якщо вони складуть зброю і звільнять адміністративні будівлі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування