Росія голосом Захарченка озвучила план провокацій на кордоні?

Неділя, 13 квітня 2014, 23:12

Екс-міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко, який ховається від правосуддя у Росії, заявляє, що в східних областях Украйни плануються провокації проти російських військових.

Про це він заявив на прес-конференції в Ростові-на-Дону разом з відстороненим від посади президента Віктором Януковичем та екс-генпрокурором Віктором Пшонкою.

"У східних областях, за нашою інформацією, плануються провокації на кордоні з метою дискредитації військовослужбовців Росії" , - заявив він.

Крім того, Захарченко вважає себе міністром внутрішніх справ.

"Я, як міністр внутрішніх справ України кажу про те, що люди, які віддають незаконні накази, будуть обов'язково притягнуті до кримінальної відповідальності, а до своїх колег хотів би звернутися, щоб вони не виконували таких незаконних наказів, тому що неминуче піде відповідальність", - сказав він.

 

Водночас держагенція РИА Новости, яка активно використовується для пропаганди Кремля, повідомляє, що їм стало відомо, що нібито "керівництву підрозділів МВС і збройних сил України, дислокованих в Донецькій області, надійшло розпорядження, використовуючи бійців" Правого сектора", зімітувати збройні напади на свої підрозділи".

Крім того, у соціальних мережах весь день активно поширюють заклик "взяти під контроль прикордонні пункти", оскільки "бійці з Росії не можуть перейти кордон".

 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування