Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Раді впіймали цілу низку "кнопкодавів"

Вівторок, 15 квітня 2014, 18:45

Активісти руху Чесно повідомляють про цілу низку депутатів-кнопкодавів, "впійманих" на засіданні Верховної Ради у вівторок.

Про це йдеться у повідомленні організації.

Зокрема кореспондент Чесно зафіксував, що депутати Микола Баграєв та Валерій Мошенський, які входять до групи "Суверенна європейська Україна", порушили принцип персонального голосування. 

 Микола Баграєв, фото Чесно
Валерій Мошенський, фото Чесно 

Також на неперсональному голосуванні також впімали Микола Круглова, який був обраний у скандальному 132 окрузі, приєднався до лав "кнопкодавів". Колишній регіонал (а нині член групи "Економічний розвиток") голосував одночасно двома руками – за себе та свого сусіда по залі.

Микола Круглов, фото Чесно 

Крім того, на кнопкодавстві впіймали народного депутата від "Батьківщини" Андрія Іванчука. Відповідне відео розмістив у Facebook журналіст Олексій Братущак.

На кнопкодавстві впіймали і екс-міністра оборони, радника в.о. Президента України Олександра Кузьмука.

Як пише Gordon.ua, під час прийняття постанови про призначення Степана Полторака на посаду командуючого Національною гвардією України він проголосував і за себе, і за свого сусіда по Верховній Раді, народного депутата від фракції Партії регіонів Леоніда Байсарова.

Олександр Кузьмук (на фото далі), Gordon.ua

Постанову прийняли з третьої спроби, і, як зазначають журналісти, всі три рази Кузьмук "кнопкодавив".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: