Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Луганську сепаратисти вирішили провести два референдуми

Понеділок, 21 квітня 2014, 20:08

На "народному віче", яке проходить у Луганську під стінами СБУ, визначилися з датами і етапами референдуму.

Про це повідомляє видання 0642.

Згідно з повідомленням, керівництво сепаратистів вирішило провести референдум в кілька етапів, щоб забезпечити йому "законні" підстав.

Таким чином, перший етап референдуму має відбутися 11 травня. На ньому буде поставлено два питання: 1) Чи хочете ви, щоб ​​Луганськ отримав статус автономії, 2) Чи хочете ви, щоб ​​у Луганська залишився колишній статус.

Далі за задумом протестувальників, отримавши статус автономії, можна буде провести наступний етап.

Другий референдум має відбутися 18 травня. На ньому потрібно буде визначити статус Луганська, як незалежної республіки або як автономії у складі Росії.

Як відомо, у неділю у Луганську "народним губернатором" проголосили командира так званої армії південного сходу Валерія Болотова. У "народному сході" брали участь представники різних населених пунктів області. Пресу на це засідання не допустили. Про обрання "народним губернатором" представникам ЗМІ повідомив сам Болотов.

Між тим, ГПУ наголосила, що взяла під контроль сепаратистські мітинги у Луганську. Генпрокуратура нагадала організаторам "провокаційних збіговиськ" про подальші суворі наслідки подібних антидержавних кроків. 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування