В СБУ підтвердили: троє "альфовців" у полоні сепаратистів

Неділя, 27 квітня 2014, 12:29

Прокуратура Донецької області розпочала кримінальне провадження за фактом незаконного перешкоджання діяльності співробітників СБУ, яких  26 квітня було захоплено після збройного нападу.

Про це повідомили у прес-центрі СБУ.

"У Горлівці на співробітників СБУ зловмисники із зброєю вчинили збройний напад, перешкодили виконанню завдання та із застосуванням зброї захопили їх. Група співробітників СБУ в рамках кримінального провадження виконувала завдання по затриманню громадянина РФ, підозрюваного у вбивстві депутата В. Рибака", - зазначили в СБУ.

"Штаб антитерористичної операції зорієнтований на звільнення співробітників СБУ та затримання озброєних злочинців", - йдеться у повідомленні. 

Як відомо, раніше російські ЗМІ заявили, що сепаратисти - ополченці у Донецькій області захопили трьох офіцерів підрозділу "Альфа" СБУ, яких готові обміняти на раніше затриманих своїх "однодумців".   Закривавлені чоловіки без штанів з перемотаними скотчем очима відповідають на питання російських ЗМІ. За даними ЗМІ, допит відбувається у захопленій сепаратистами будівлі СБУ в Слов'янську.

Cепаратисти продемонстрували посвідчення та жетони трьох українських офіцерів - майора Сергія Потемського, капітана Євгена Верінського і підполковника Ростислава Кіяшка, а також зброю, вилучену у захоплених співробітників СБУ.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...