Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойко розповідає про наростання бунту в Партії регіонів

Четвер, 3 квітня 2014, 17:31

Ряд обласних організацій Партії регіонів вимагають провести позачерговий з'їзд і врахувати думку всіх регіонів, а не тільки трьох областей.

Про це розповів екс-віце-прем'єр Юрій Бойко, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Він (з'їзд - ред.) і повинен дати оцінку тим подіям, які сталися на так званому "з'їзді" Партії регіонів, який, на мою думку, був просто зборами закритого акціонерного суспільства", - сказав Бойко.

Він підкреслив, що не зніматиме свою кандидатуру на пост президента.

"Ніякого зняття не буде, ми будемо йти вперед і доводити свою правоту людям", - заявив Бойко.

У повідомленні його прес-служби наголошується, що в останні дні ціла низка організацій висловили свою незгоду з методами, які застосовує нинішнє керівництво партії.

Не задоволені деякі осередки і рішеннями останнього з'їзду, який, на їхню думку відбувався кулуарно і представляв позиції лише 3-4 областей України.

Відповідні заяви вже були оприлюднені Київською обласноо, Чернівецькою обласною, Лисичанською, Стаханівською, Кіровоградською, Деснянською організацією в Києві та іншими.

Бойко заявив, що "люди розуміють, що створюється штучна структура під інтереси окремих персон".

Як відомо, на своєму останньому з'їзді Партія регіонів висунула кандидатом в президенти Михайла Добкіна, не дивлячись на те, що в президенти балотуються ще й Сергій Тігіпко та Юрій Бойко.

Екс-регіоналка Інна Богословська заявляла, що перед цим з'їздом пройшло закрите засідання спонсорів партії на чолі із Ахметовим, яке й вирішило подальший хід подій.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування