Турчинов: "референдум" терористів – це фарс, який не матиме наслідків

Понеділок, 12 травня 2014, 09:59

В.о. президента, голова Верховної Ради Олександр Турчинов заявив, що псевдореферендум, організований терористами на сході України, не матиме жодних наслідків.

"Фарс, який терористи називають референдумом, не буде мати жодних юридичних наслідків, окрім кримінальної відповідальності його організаторів", - заявив він щодо "референдуму" на Донбасі.

"Той фарс, який терористи з сепаратистами називають референдумом, є нічим іншим, як пропагандистським прикриттям вбивств, викрадень людей, насилля  та інших важких злочинів", - додав Турчинов, цитує прес-служба ВР.

За його словами, ці руйнівні для економіки Донецької та Луганської областей процеси, що реально загрожують життю та благополуччю громадян, "інспіровані керівництвом Російської Федерації".

Мета цього – "повна дестабілізація ситуації в Україні, зрив президентських виборів та повалення української влади", переконаний Турчинов.

"Цей пропагандистський фарс не буде мати жодних юридичних наслідків, окрім кримінальної відповідальності його організаторів", - наголосив він.

За словами Турчинова, українська влада продовжуватиме і далі боротьбу з терористами диверсантами та злочинцями.

"У той же час, влада буде вести діалог з тими на сході України, хто не має крові на своїх руках і готовий відстоювати свої цілі та переконання законними засобами", - додав він.  

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування