Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко підтвердив, що бачився з Фірташем у Відні

Понеділок, 12 травня 2014, 22:39

Кандидат у президенти Петро Порошенко підтвердив свою нещодавню зустріч з бізнесменом Дмитром Фірташем у Відні.

Про це він сказав в ефірі "Свободи слова" на ICTV.

"У День народження Володимира Кличко ми з Віталієм Кличком зустрілися у Відні для того, щоб поїхати та привітати його брата. Саме в цей день. У цей самий день там само, де ми зустрілися, був Дмитро Фірташ, - заявив Порошенко.

"З Фірташем я бачився 2 рази в житті. Один раз це було у Відні. Зустріч була і я про це сказав. Але її результати Дмитру, думаю, не сподобалися", - додав він, уточнивши, що інша зустріч з Фірташем була у 2006 році.

Раніше "Українська правда" писала, що перед зняттям Віталія Кличка з президентських перегонів на користь Петра Порошенка політики зустрічалися у Відні з Дмитром Фірташем.

Пізніше Фірташ підтвердив інформацію про те, що мав зустріч із Порошенком.

Як відомо, Фірташу пред'явлено звинувачення в дачі хабара індійським чиновникам для отримання дозволів на розробку родовищ титану в Індії.

21 березня Дмитро Фірташ був звільнений земельним судом Відня з в'язниці під заставу в 125 млн. євро. Там він опинився після того, як його затримала поліція за запитом правоохоронних органів США.

Сам бізнесмен назвав необґрунтованими й політично мотивованими звинувачення, висунуті проти нього у Сполучених штатах Америки.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування