Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Луганську озброєні люди викрадали директора школи, що саботувала референдум

Середа, 14 травня 2014, 18:25

У Луганську озброєні люди викрали директора школи №42,Олександру Шевченко протягом кількох годин тримали її у невідомому місці, а станом на 17:11 відпустили.

"О 14 годині до приміщення середньої школи №42 приїхала автівка. За нашими даними марки Шевроле сріблястого кольору без державних номерів. 4-5 озброєних людей зайшли до школи і вивели директора школи", - розповів "Українській правді" блогер Сергій Іванов.

"Свідком цього був весь колектив, завучі. Колектив заляканий", - додав він.

Водночас, близько 17 години член опікунської ради школи-гімназії № 42 Олександр Вільчинський повідомив, що у Луганську відпустили викраденого директора школи-гімназії № 42 Олександру Шевченко.

"Олександру Віталіївну відпустили", написав він у Facebook, передає УНІАН.

"Мені дзвонила завуч. Я особисто спілкувався з завучем. Два рази набирав Олександру Віталіївну. Вона не скидала. Я слухав, що говорили біля неї. Останнє - вона їхала в авто. Не одна. Говорити не могла. Два слова: "Говорити не можу", - повідомив Вовчанський.

"Шевченко досить відома  у місті людина. Саме вона намагалася саботувати проведення референдуму і, незважаючи на пряму вказівку мера міста і начальника управління освіти мерії Кіяшка вона відмовилась", - розповів УП Іванов.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування