Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін наказав повернути війська з навчань біля кордонів з Україною - Кремль

Понеділок, 19 травня 2014, 11:25

Президент Росії Володимир Путін розпорядився повернути війська, які проводили навчання на південному заході РФ, в місця постійної дислокації.

Про це повідомляє ІТАР-ТАСС, посилаючись на прес-службу Кремля.

У Кремлі повідомили, що Путін дав команду повернути війська, які проводили навчання в Ростовській, Білгородській і Брянській областях, в місця постійної дислокації.

Там вказують, що це пов'язано "з завершенням планової весняної фази підготовки військ, що передбачала їх передислокацію і проходила, зокрема, на полігонах в Ростовській, Білгородській і Брянській областях".

"Президент Росії дав команду міністру оборони РФ Сергію Шойгу повернути війська, що брали участь у навчаннях, у місця постійної дислокації і продовжити бойову підготовку на прилеглих полігонах", - повідомили в прес-службі.

У Кремлі заявили, що "вітають перші контакти між Києвом і прихильниками федералізації з метою налагодження прямого діалогу, в якому повинні брати участь всі зацікавлені сторони".

"Росія закликає до негайного припинення каральної операції, насильницьких дій, відведення військ і вирішення всіх накопичених проблем виключно мирними способами", - йдеться в повідомленні.

Путін 7 травня заявив, що Росія відвела свої війська від кордону з Україною, тепер вони знаходяться там, де проходять регулярні навчання.

Україна і НАТО не підтверджували відведення російських військ від українських кордонів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування