Аваков: Жодна істерика МЗС РФ не зупинить нас на шляху добити терористів

П'ятниця, 2 травня 2014, 21:41

Терористам - знищення, інакомислячим - діалог, ніяк інакше.

Про це заявив глава МВС Арсен Аваков.

За його словами, заяви російських ЗМІ та влади - "брехня, і такого ступеня нахабства, що Гебельс відпочиває".

"Заява російського МЗС вразила своїм цинізмом. Каральна операція проти власного народу, кажете? А може - антитерористична операція проти диверсійної групи ГРУ РФ буде точніше ?! Напевно точніше. Інакше як пояснити ранкові постріли "мирних" ополченців, а точніше спецназівців ГРУ по українських вертольотах? Пострілами з ПЗРК російського виробництва. Пострілами не навмання, а спеціальною тактикою ... Так зуміє стріляти тільки підготовлений спецназівець", - заявив Аваков.

При цьому він підкреслив, що 2 травня в ході АТО "ніхто з мирних жителів Слов'янська і Краматорська не постраждав".

Також за словами Авакова, у українських силовиків є перехоплення "ранкових дзвінків бойовиків російським босам з проханням надіслати авіацію".

"Начепили георгіївські стрічки , а діяти як нацисти ? .. Така вам буде і частка , як у нацистів - невесела. Ніяка істерика російського МЗС не зупинить нашої рішучості добити терористів. Терористів, а не інакомислячих", - підсумував Аваков.

Раніше прес-аташе "народного ополчення Слов'янська" Стелла Хорошева заявила, що за даними ополченців у перестрілках 2 травня загинули п'ять осіб, з них троє - представники сепаратистів, двоє - простих городян.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування