Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луганські сепаратисти чекають, що Порошенко попроситься в гості

Понеділок, 26 травня 2014, 19:15

Лідер луганських сепаратистів глава так званої самопроголошеної ЛНР Валерій Болотов заявив, що зможе прийняти Петра Порошенка, який перемагає на президентських виборах на Україні, тільки в гості.

Його слова наводить російське агентство "Інтерфакс".

"Якщо він (Порошенко) приїде як гість і запитає у нас дозволу, то чому ми не можемо зустріти гостя? Звичайно, по-людськи, цілком можливо. Якщо він звернеться до ЛНР з проханням відвідати нас, то цілком можливо ми йому дозволимо", - заявив Болотов.

За словами Болотова, керівництво республіки не розглядає питання про визнання виборів президента України.

У свою чергу, глава донецьких террорстов, так назвали глава президії верховного ради ДНР Денис Пушилін заявив, що діалог ДНР з Порошенком можливий з питань обміну заручниками і виведення українських військ з території ДНР.

"Поки ми бачимо для себе тільки лише два актуальних питання і які нам народ дасть право висунути. Перше - це обмін заручниками і друге - про негайне виведення окупаційних військ", - сказав Пушілін в ефірі телеканалу "Росія 24" в понеділок.

Як відомо, Порошенко заявляє, що влада запропонує жителям Донбасу гарантії безпеки, гарантії використання російської мови і децентралізації влади, а невбивцям - амністію.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: