Герман: Порошенко веде переговори з людьми, що впливають на ПР

Вівторок, 27 травня 2014, 02:36

Петро Порошенко, який має шанс стати новим президентом України, веде переговори з людьми, які впливають на Партію регіонів.

Про це заявила екс-радниця колишнього президента Віктора Януковича, "регіоналка" Ганна Герман в ефірі "Свободи слова" на ICTV.

"Єдина можливість політично вижити для Партії регіонів – це не сказати, а зробити все, щоб Донбас залишився в складі України. Єдина Україна і Донбас як її інтегральна частина – це може бути нашою ідеєю, це нашим має бути ґрунтом", - сказала вона.

"Але для того, щоб це зреалізувалося, мусить з'явитися хтось, кому і довіряють,  і хто може мати сили, можливості та ресурс для того, щоб це зреалізувати. Я думаю, що якщо б Ринат Ахметов був би готовий очолити виборчий список Партії регіонів, вона мала би зреалізувати той шанс, ті надії, і ті плани, про які я зараз говорю", - додала Герман.

Політик також зазначила, що Порошенко веде переговори з "людьми, які мають вплив на Партію регіонів".

Окрім того, Герман вважає, що проведення у вересні  2014 року дострокових парламентських виборів може призвести до конфлікту. Найоптимальнішим варіантом, на її думку, є обрання складу Верховної Ради у грудні.

Як відомо, 25 травня бізнесмен Ринат Ахметов перебував у Києві.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...