Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Донеччині процвітає кримінал. Багатіям теж дістається

Середа, 28 травня 2014, 21:26

Випадки грабежу озброєними людьми техніки, що належить компанії "АПК-ІНВЕСТ", власник якої - депутат Борис Колесніков, почастішали в Краматорську.

Про це "ОстроВу" повідомило джерело в правоохоронних органах.

За його словами, в селищі Малотаранівка (Краматорськ) 15 травня невідомі люди, погрожуючи застосувати зброю, присвоїли бульдозер та два трактори, що належать компанії.

Наступного дня, 16 травня, у селищі Шабелівка (Краматорськ) озброєні люди заволоділи легковим автомобілем, також зареєстрованим на "АПК-ІНВЕСТ".

Крім того, троє невідомих з пістолетами пограбували АЗС в Кіровському районі Донецька, - повідомляє прес-служба управління міліції в Донецькій області.

Вони проникли в операторську АЗС по вул. Кірова і, погрожуючи застосувати зброю, викрали 2 900 гривень.

Також невідомі обстріляли літак, що належить компанії ДТЕК, яка входить до складу бізнес-імперії Ріната Ахметова.

"20 травня невідомі на території аеропорту з вогнепальної зброї пошкодили повітряне судно "Agysta", - розповіло "ОстроВу" джерело в правоохоронних органах.

У самій компанії, за його словами, збитки оцінили в 50 тисяч євро.

Крім того, в управлінні міліції Донецької області заявляють, що мешканці Донецька отримують вогнепальні поранення в результаті перестрілок в межах міста.

Так, невідомими біля лісопосадки в мікрорайоні Путилівка був обстріляний пенсіонер, в результаті чого отримав осколкові поранення обох ніг.

Також в інший час був поранений співробітник аеропорту ім. Прокоф'єва.

 Ще одна людина постраждала від обстрілу залізничного вокзалу. У неї поранене плече.

Крім того, стало відомо про двох поранених в результаті перестрілки біля будинку 80а на вул. Університетській. 29-річний хлопець був поранений в руку, а 47-річний чоловік - у груди.

ОстроВ

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: