Неподалік Ізюму обстріляли колону українських силовиків

Четвер, 29 травня 2014, 19:22

Бойовики так званої "Донецької народної республіки" обстріляли колону силовиків.

Про це повідомляє журналіст Аркадій Бабченко.

"Розстріляли "Камаз", який їхав останнім. Кажуть, що влучили й з гранатомета, але я цей "Камаз" бачив - пробитий, скла немає, але пішов своїм ходом, і слідів горіння не помітно. Тож думаю, працювали тільки зі стрілецької", - зазначив він.

"Засідка була організована вже в Харківській області, неподалік Ізюму", - сказав Бабченко.

"За однією інформацією - один загиблий і троє поранених, за іншою - один загиблий та один поранений. Але судячи з того, що машин "швидкої допомоги" проїхало кілька, поранених, скоріше за все, троє. Але не знаю - офіційної інформації поки немає", - додав журналіст.

"Бою поки що не чути, лише поодинокі постріли. Дорога повністю перекрита, нікого не пропускають і не підпускають. При спробі підійти кладуть обличчям в землю", - повідомив він.

"Загиблий лежить на асфальті. Працює слідча група", - додав Бабченко.

Пізніше керівник прес-центру АТО Владислав Селезньов розповів про подробиці.

За його словами, колона поверталася у бік Ізюма: вантажний камаз, який доставляв продукти харчування та інший вантаж на блокпости, що знаходяться під Слов'янськом".

"Він йшов у супроводі уазіка. В колону вклинилась легкова машина, з неї з гранатомету був розстріляний камаз. в результаті одна людна загинула, одна поранена", - зазначив він.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування