Три танки сепаратистів зламалися під Артемівськом - МВС

П'ятниця, 13 червня 2014, 12:47

Три танки сепаратистів, які проїхали в Україну з території Росії, зламалися біля Артемівська Донецької області.

Про це на прес-конференції в п'ятницю повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, передають "Українські новини".

"Ці танки зараз знаходяться біля селища Часів Яр Артемівського району Донецької області. Фактично вони вже знаходяться в несправному стані, за нашими даними, ці танки далі не слідують через те, що вони поламалися", - сказав він.

Геращенко зазначив, що швидше за все танки поламалися через те, що управляли ними сепаратисти,які не є професійними танкістами і не вміють поводитися з військовою технікою.

У свою чергу, за даними МВС, ці танки раніше належали Збройним силам України, але під час окупації Криму були захоплені російським військовими і по морю переправлені на материкову частину Росії.

Геращенко зазначив, що таким чином президент Росії Володимир Путін намагається маніпулювати думкою світової громадськості, стверджуючи і документально підтверджуючи, що російські танки не вторгалися на територію України.

Як відомо, 12 червня 3 танки в складі колони техніки терористів перетнули кордон з Україною з боку Росії і пішли в сторону Горлівки.

Пізніше ця колона була атакована силами АТО, і 2 танки були знищені.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування