Сили АТО у четвер знищили близько 200 бойовиків на Донеччині

Четвер, 19 червня 2014, 19:53

Сили антитерористичної операції знищили блок-пости та засідки бойовиків в районі населених пунктів Ямпіль та Закотне. За попередніми даними, з боку противника - 200 осіб.

Про це повідомив речник АТО Владислав Селезньов.

За його словами, район населених пунктів Ямпіль та Закотне є стратегічно важливими для бойовиків, оскільки саме через ці населені пункти останнім часом здійснювалося постачання в Слов'янськ зброї та боєприпасів.

Селезньов повідомив, що під час інтенсивних боїв, що тривали протягом дня у цьому районі, сили АТО разом з авіацією знищили блок-пости та засідки бойовиків, захопили панівну висоту в районі проведення операції.

"Бойовики чинять шалений опір, діють підступно, із засідок завдають ударів по силах АТО. По українських підрозділах ведуть бойову роботу снайпери бойовиків", - повідомив Селезньов.

Він зазначив, що, за попередніми оцінками, сили АТО знищили близько 200 бойовиків, а кількість поранених набагато більша.

"Під час інтенсивних боїв геройськи загинули четверо українських військовослужбовців, 20 отримали поранення різного ступня тяжкості", - повідомив речник АТО, додавши, що усіх поранених евакуювали до медзакладів, де їм надали необхідну допомогу.

Як відомо, українські військові та нацгвардійці звільнили від терористів смт Ямпіль та село Кіровськ біля Красного Лиману Донецької області.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...