Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики обстріляли ремонтників, які відновлювали водогін на Донбасі

П'ятниця, 20 червня 2014, 18:59

Бойовики обстріляли ремонтну бригаду компанії "Вода Донбасу" яка відновлювала водогін на маршруті Сіверський Донець – Донбас.

Про це повідомив речник АТО Владислав Селезньов, посилаючись на свої джерела.

 

"Вогонь по працівниках вівся з гранатомету. Це не перша спроба відновлення водогону, який бойовики пошкодили стрільбою з мінометів. Але раз за разом диверсійно-розвідувальні групи бойовиків не дають змогу працівникам компанії виконати визначений обсяг робіт", - написав він на своїй Facebook-сторінці.

"Це унеможливлює подачу води до користувачів. Усі інші регламенті та відновлювальні роботи на водогоні виконані, тож, якщо б не було стрільби, то наприкінці дня насосна станція могла би подавати воду", - додав він.

"Утім це не поодинокий випадок. Так, сьогодні делегація мешканців Слов’янська звернулась до (одного з лідерів донецьких терористів) Ігора Гіркіна з вимогою покинути разом зі своїми поплічниками територію міста, щоб убезпечити населення від небезпеки. Але отримали відмову", - повідомив Селезньов.

"Це вкотре демонструє справжнє відношення бойовиків до мирного населення. Між деклараціями і справами у бойовиків ціла прірва", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...