Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія Льовочкіна обрала голову, збирається на вибори

Субота, 21 червня 2014, 14:32

Головою національного комітету Партію розвитку України обрано нардепа від ПР Юрія Мірошниченка.

Відповідне рішення ухвалили делегати Третього позачергового з'їзду партії, що відбувся 21 червня у Києві.

Керівником виконавчого комітету обрано Сергія Ларіна. Регіоналка Ірина Горіна обрана заступником голови партії.

Як повідомляє "Інтерфакс-Україна", Партія розвитку України заявила про готовність приєднатися до процесу врегулювання ситуації на Донбасі.

"Зі свого боку ми заявляємо про готовність партії активно долучитися до процесу мирного врегулювання на сході України. Ми готові представляти наших виборців у переговорах із владою", - йдеться в заяві з'їзду.

Разом з тим Мірошниченко заявив, що Партія розвитку України пройде до ВР на позачергових виборах та утворить потужну фракцію.

"Ми переможемо. І будемо брати участь не лише у парламентських, а й у місцевих виборах.  Ми створимо потужну фракцію у ВР. Я вірю, що ця фракція може стати стрижнем нової парламентської більшості, нової коаліції", - заявив Мірошниченко.

Разом з тим, як повідомляють Новости Донбасса, у ході з'їзду Мірошниченко заявив, що "давно пропонував пункти "мирного плану" Порошенка", а один один з її ідеологів – Андрій Єрмолаєв – закликав вести переговори з усіма, у кого є Калашніков та 5 бойовиків.

У роботі з'їзду взяли участь більше 700 делегатів. 

Як відомо, раніше повідомлялося, що екс-голова адміністрації президента Сергій Льовочкін створить свою партію. Зокрема, йшлося,  що до складу новотворення також увійдуть "уламки" Прогресивно-демократичної партії.  Стратегію партії пропонує та обговорює Пол Манафорт - один з американських консультантів Віктора Януковича

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування