Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Обама не хоче запроваджувати санкції проти Росії без Європи

Четвер, 26 червня 2014, 10:46

Президент США Барак Обама розуміє, що введення обмежувальних заходів стосовно Росії без підтримки європейських партнерів може зашкодити інтересам американських компаній.

Про це заявив у середу представник Білого дому Джош Ернест, передає "Інтерфакс-Україна".

"Президент (США Барак Обама – ред.) усвідомлює, що американські компанії не повинні опинитися в невигідному становищі", - сказав він на брифінгу у Вашингтоні.

При цьому Ернест зазначив, що процес введення санкцій відносно РФ обумовлений цілою низкою факторів, зокрема і тим, що йдеться про "глобальну економіку, в якій американські компанії відіграють важливу роль".

"Це одна з причин нашого бажання того, щоб українську кризу було вирішено. Це позитивно позначитися на світовій економіці", - наголосив представник Білого дому.

Крім того, Ернест знову заявив про те, що влада США розглядає можливість запровадження секторальних санкцій щодо Росії, і Обама проводить з цього питання консультації зі своїми союзниками.

Як відомо, у середу у Обами сказали, що санкції проти Росії можуть відкласти через позитивні сигнали від президента РФ Володимира Путіна щодо України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...