Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Аваков заспокоїв: Вибухи в центрі Донецька - мирні

Неділя, 29 червня 2014, 22:09

Не хвилюйтеся, вибухи в центрі Донецька - це "мирні" вибухи.

Про це міністр внутрішніх справ Арсен Аваков написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

Він повідомив, що військова частина 3037 Нацгвардії України, яка близько трьох місяців була в облозі, відповіла на висунутий в суботу ультиматум терористів: скласти зброю, здатися і передати в розпорядження ДНР базовий гарнізонний склад зброї, розташований на території частини.

"Вислухавши ультиматум, командир частини вчинив, як справжній український офіцер, виконав складну команду - сьогодні деблокував частину колоною автомобілів, в повному озброєнні, взявши озброєння, все, що могли вивезти", - зазначив міністр.

За його інформацією, більше 300 гвардійців, під командуванням підполковника Бортеєва бойовим строєм під українськими прапорами пробилися через блокпости терористів і приєдналися до сил АТО.

"Під час спроби терористів, всупереч попередженням, проникнути на склад зброї військової частини, - спрацювали сторожові секрети - склад з рештою озброєння і боєприпасами - був підірваний. Я віддав такий наказ, що б запобігти потраплянню зброї і боєприпасів, яка залишилась на складі, до рук терористів", - написав Аваков.

Він підкреслив, що, прорвавшись, українські військові своєю винахідливістю і сміливістю збентежили терористів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування