Бойовики обстріляли військових із "Градів" - 19 загиблих. За добу втрати - 23

П'ятниця, 11 липня 2014, 14:22

Від обстрілу бойовиками з "Градів" неподалік від Ровеньок на Луганщині загинуло 19 військових.

Керівник Управління інформаційної безпеки при Нацгвардії Юрій Стець повідомив "Українській правді", що така інформація станом на 14:50.

"Станом на зараз загинуло 19 військових від обстрілу "Град" бойовиками. Це 17-й кілометр на південний схід від населеного пункту Ровеньки", - сказав він.

Так виглядає локація армії після обстрілу бойовиків Градами, фото Соломії Вітвіцької

Також за останню добу загинуло 2 військових та 2 прикордонники біля пропускного пункту Довжанський, уточнив Стець.

"На цей момент це підтверджена інформація за даними усіх силових відомств – і Міністерства оборони, і національної Гвардії, і Прикордонної служби", - сказав він.

Щодо інформації про 30 загиблих від обстрілу з "Градів" Стець сказав, що будуть розбиратися, звідки пішла ця інформація.

 фото з ФБ ЄвроМайдан – EuroMaydan

Таким чином, за останню добу загалом загинули 23 силовики.

Раніше радник глави Міністерства внутрішніх справ Зорян Шкіряк повідомив, що бойовики обстріляли українських військових системою "Град" - і близько 30 осіб загинули. передає Інтерфакс-Україна.

Унаслідок обстрілу бойовиками з системи залпового вогню "Град" підрозділів українських сил АТО в районі селища Зеленопілля Артемівського району Донецької області вранці 11 липня загинули, за оперативною інформацією, близько 30 осіб.

"Поки що інформація, яка є у відкритому доступі, - до 30, можливо, жертв буде більше, оскільки ці криваві виродки знову підло обстріляли із системи "Град", і руйнування там значні", - заявив він.

Шкіряк заявив, що відповідь українських силовиків не змусить себе довго чекати, вона буде чіткою і зрозумілою.

"Їх буде покарано: знищено або захоплено в полон, вони відповідатимуть за законами України", - наголосив радник глави МВС.

"Факт того, що по Зеленопіллю бойовики з Градів відпрацювали – так, серед наших є втрати. Деталі будуть пізніше, скоріш за все на високому рівні", - зазначив Селезньов, слова якого наводить УНІАН.У свою чергу речник АТО Владислав Селезньов лише підтвердив факт атаки на українських військових.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування