Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Банковій попросили депутатів припинити "шоу" з ратифікацією угоди з ЄС

Четвер, 24 липня 2014, 12:03

Заступник глави Адміністрації президента Валерій Чалий закликає депутатів бути відповідальними в умовах зовнішньої агресії на Україну.

На цьому він наголосив у виступі на "Першому національному" телеканалі, інформує прес-служба президента.

"Ми зараз фактично працюємо в стані війни. І це мають всі усвідомлювати. Президент працює майже цілодобово", - відзначив Чалий

Заступник глави АПУ вважає злочином неголосування депутатів за закон про мобілізацію, адже він спрямований на конкретну допомогу армії, на захист суверенітету України.

Він вважає, що "шоу, яке влаштували з приводу ратифікації Угоди про асоціацію з Європейським Союзом в парламенті, свідчить про те, що певні депутатські групи займаються політиканством у важкі для країни часи".

Заступник глави АПУ запевнив, що "не пізніше вересня Угода буде ратифікована".

При цьому він акцентував увагу на тому, що немає імплементаційної програми, яка визначає, як Угоду ввести в дію.

"Вона має затверджуватися парламентом і пройти синхронно з ратифікаційним пакетом. Депутати повинні взяти на себе відповідальність не лише за ратифікацію, а й за імплементацію Угоди, що є набагато важливішим", - підкреслив він.

Як відомо, в середу на засіданні ВР депутати від фракції в"Батьківщина" вийшли до трибуни, і розгорнули плакат "Вимагаємо від президента подати Угоду на ратифікацію в парламент".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...