Порошенко пообіцяв мобілізованим надійний "захист" і розкрив нову тактику АТО

Субота, 26 липня 2014, 17:47

Кардинально нова тактика військових дій учасників антитерористичної операції на сході України дозволяє уникати значних людських жертв.

Про це заявив президент Петро Порошенко під час візиту до Нацгвардії у c. Нові Петрівці, повідомляє Укрінформ.

"У нас кардинально змінилася тактика наших військових дій, і це можна побачити вже зараз. При звільненні озброєного до зубів Дзержинська нам через диверсійні підрозділи вдалося уникнути величезних жертв – як серед мирного населення, у першу чергу, так і серед військовослужбовців", - зазначив Порошенко.

Також президент підкреслив, що під час звільнення Дзержинська відзначилися спецназ Нацгвардії, полки спецпризначенні ЗСУ та десантники.

За словами Порошенка, свідченням саме зовнішньої агресії проти України, а не внутрішнього конфлікту на сході, є "радісна реакція жителів звільнених міст на визволителів".

"Треба бачити, як зустрічають українських солдатів мешканці звільнених міст і сіл. Так стверджується, що це ніякий не внутрішній конфлікт. Це є Україна, яка боронить свою територію від іноземних найманців", - наголосив Порошенко.

Також президент заявив, що усі військовослужбовці, яких торкнеться нова хвиля мобілізації, отримають нову форму та надійні бронежилети.

"Той хто сьогодні йде у бій, в тому числі по третій хвилі часткової мобілізації, буде одягнений у нову форму, захищений бронежилетами, перевіреними, належного класу захисту, обутий, нагодований і готовий захищати Україну", - заявив Порошенко. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News