Губарєв розповів про плани терористів провести "вирішальний бій"

Субота, 5 липня 2014, 12:56

Бойовики продовжують свою "передислокацію" в Горлівку і Донецьк.

Цю інформацію підтвердив лідер донецьких терористів Павло Губарєв на своїй сторінці ВКонтакте.

За його словами, рішення залишити Слов'янськ прийняв Ігор Стрєлков (терорист "Стрілець").

Губарєв пише, що цим самим бойовики розраховують "виграти час", поки українська армія передислоковує особовий склад і артилерію.

Він також сподівається, що цей час терористи використовують для "завершення процесу об'єднання сил під єдиноначальне командування, поліпшити якість зв'язку і комунікації військ, посилити постачання військ, насамперед важкою зброєю (артилерією і бронетехнікою)".

"Кутузов теж відходив, і в цьому був план. А взагалі російські відходять тільки перед вирішальним переможним боєм", - повідомив Губарєв.

Як відомо, терористи масово залишають захоплені міста Донецької області та колонами прямують до Донецька. Одна з таких колон покинула Костянтинівку. 

Велика частина терористів направляються в місто Донецьк по трасі. У Донецьку місцеві сепаратисти, які називають себе "ДНР" і банд-угрупування "Батальйон" Схід "поки не визначилися чи співпрацювати зі "Стрілківцями".

Вночі у Слов'янську був бій: терористи виїхали на автотранспорті в сторону Краматорська і міста Артемівськ. На блокпостах навколо міста залишилася невелика кількість бойовиків з місцевих. Основні адміністративні будівлі міста заміновані.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування