Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Шахтарську була засідка. 21 боєць загинув і багато поранених?

П'ятниця, 1 серпня 2014, 08:41

Колона десантників у четвер потрапила в засідку під Шахтарськом, втрати сил антитерористичної операції уточнюються.

Про це повідомляють прес-центр АТО та Дмитро Тимчук з "Інформаційного спротиву",

"Переважаючи сили противника, використовуючи умови місцевості у населеному пункті Шахтарськ, із засідки, застосували зброю по наших військах. Підрозділи які виконували завдання щодо передислокації понесли втрати", - повідомляє прес-центр АТО.

Тимчук зазначає, що в районі Шахтарська у засідку потрапила колона десантників, яка передислоковувалася. "Дані щодо втрат уточнюються", - пише він у Facebook.

У четвер увечері повідомлялося, що бойовики обстріляли з мінометів колону військових у Шахтарську, йшли бої. За попередніми даними речника АТО Владислава Селезньова, двоє людей загинуло, були ще поранені.

Згодом джерела "Громадського ТБ" з посиланням на волонтерів і самих військових повідомили, що під час обстрілу військової частини А1126 загинув 21 боєць, зокрема командир 2-го батальйону, також було дуже багато поранених.

Поранених на вертольотах транспортували до Дніпропетровська.

"Щойно мені на мобільний зателефонували з підрозділу Бруно Сантоса. По них "луплять" із 4-х сторін "Градами". Вони попрощалися. Сказали: шансів немає. Ніхто нічого їм не привіз, ніякого підкріплення та постачання не було", - говорило джерело. 

 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування