У Шахтарську бої. Російський бойовик хвалиться знімками із загиблими

Четвер, 31 липня 2014, 21:25

Бойовики, використовуючи умови місцевості, завдали удару по наших війскових у Шахтарську – обстріляли колону з мінометів.

Як повідомляє керівник медіацентру АТО Владислав Селезньов, підрозділ поніс втрати — двоє людей загинуло, є також і поранені.

"Завдяки рішучості командирів, і стійкості особового складу, підрозділ вийшов з бою, наніс суттєвої шкоди супротивнику та виконав те завдання, яке йому поставили. Наразі відбуваються заходи щодо нарощування сили", - зазначив Селезньов.

Він також не виключив, що атакували військових в тому числі й з танку.

Водночас про те, що бої за Шахтарськ у четвер продовжилися, повідомляє й Informator.lg.ua.

Згідно з інформацією, неподалік стадіону Олімп був знищений БТР сил АТО.

Бої велися в 12-му та 8-му мікрорайоні. Біля школи №2, на вулицях Ломоносова, Щербакова, Заслонова знаходять міни, які ще не вибухнули, повідоммляють жителі міста.

Видання зазначає, що неподалік стадіону "Олімп" танк бойовиків прямим попаданням знищив БМП, ймовірно, сил АТО.

Крім того, в четвер в соціальній мережі ВКонтакте російський десантник із Санкт-Петербурга виклав фотографії та відео із нібито загиблими українськими військовими з цього БМП. Причому на його відео, яке людям із слабкою психікою краще не дивитися, видно, що загиблих, як мінімум, 5.

Фотографії на фоні смерті
Російський десантник
 

На відео чути, як він розмірковує, що це хлопці з 25-ї бригади. Крім цього, на відео чути, як інші бойовики просять їх сфотографувати на тлі загиблих.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News