Російська авіація грубо вторгається у простір України: за добу 7 разів

П'ятниця, 1 серпня 2014, 09:39

Російська авіація щонайменше 7 разів за останню добу незаконно перетинала кордон України, залітаючи углиб нашої території до 10-15 кілометрів.

Про це повідомляє прес-центр АТО та Дмитро Тимчук із "Інформаційного спротиву".

"Протягом минулої доби авіація РФ кілька разів незаконно перетинала державний кордон України, заходячі вглиб нашої країни до 10-15 кілометрів. Сили АТО фіксують такі порушення радіолокаційними засобами та візуально", - повідомляє прес-центр АТО.

"Зокрема, учора зафіксовано польоти 4-х вертольотів вогневої підтримки з боку Російської Федерації. А за допомогою засобів РЛС – 3 авіаційні цілі, що рухались зі швидкістю 800 кілометрів на годину", - інформують там.

"За твердженням джерел, авіаційна техніка заходить на територію України на надмалих висотах, а повертається в бік Російської Федерації з набором висоти", - додають у прес-центрі АТО.

Тимчук також повідомляє, що якнайменше 7 разів російська військова авіація вторгалася в повітряний простір України за цю добу: 4 рази армійською авіацією РФ (вертольоти) і як мінімум 3 рази бойовими літаками.

"Ми чітко усвідомлюємо, що нас нахабно провокують, завдаючи артилерійські удари по території України з боку сусідньої держави. Але такі дії не залишаться безкарними", - зазначають представники АТО.

"Наразі відпрацьовуються декілька варіантів протидії, мета яких охолодити гарячі голови нашого північного сусіда", - інформує прес-центр операції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News