Путін обіцяє дати армії РФ озброєння, якого ще світ не бачив

Четвер, 14 серпня 2014, 14:51

Російська армія буде оснащена сучасним наступальним і оборонним озброєнням, якого інші армії світу не мають, заявив президент Росії Володимир Путін.

Про це повідомляють РІА Новости.

"Мова йде про найсучасніше озброєння, про такі системи наступальних і оборонних, яких інші армії світу поки не мають. І ми ще потішим наших партнерів", - сказав він на зустрічі з членами думських фракцій.

"Дещо вже відомо, в сфері стратегічних наступальних озброєнь, я маю на увазі сили ядерного стримування. Про дещо ми поки що не говоримо, але скажемо, час підійде", - додав він.

На розвиток озброєння в Росії буде виділено 20 трильйонів рублів, заявив Путін.

"Потрібні сучасні, компактні, ефективні Збройні сили. Для це створено програму до 2020-2021 року", цитує Путіна "Дождь".

Президент РФ сказав, що програма ставить "амбітні цілі", на реалізацію яких виділяються величезні гроші - 20 трильйонів рублів.

"Нам треба ще освоїти ці гроші", - зауважив Путін.

І за його словами, вся ця робота - "це не мілітаризація, але це дуже серйозний додатковий імпульс для розвитку оборонної промисловості".

Путін також заявив, що затвердив окрему програму створення та розвитку військового угруповання Збройних сил РФ в Криму, відзначає ИТАР-ТАСС.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування