Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики обстріляли Макіївку, є жертви

Середа, 20 серпня 2014, 14:15

У Макіївці Донецької області терористи обстріляли житлові райони та промислові об'єкти, є жертви серед мирного населення.

Про це повідомив на брифінгу речник РНБО Андрій Лисенко.

"У селі Нижня Кринка Макіївської міськради внаслідок бойових дій знеструмлено шахту "Ясинівка-Глибока", що призвело до її затоплення.

Також у Макіївці бойовики терористичного угрупування "ДНР" викопали траншеї прямо посеред житлового кварталу. Водночас місцеві мешканці виступили проти того, щоб бойовики використовували їх місто як поле бою.

За словами Лисенка, бойовики продовжують обстрілювали і селище Оленівка.

З установок "Град", переданих з Росії, бойовики зробили 8 залпів по селищу Оленівка Донецької області. Вибухами зруйновано кілька будинків і господарських споруд.

У Шахтарську терористи замінували периметр шахти "Вікторія", у Ясинуватій - об'їзну дорогу, по якій можливий виїзд у напрямку Червоногвардійського району.

Після обстрілу терористів пошкоджено газопровід низького тиску на території села Чорнухине Перевальського району, вежу базових станцій операторів мобільного зв'язку "Київстар" та "МТС" в Краснодонському районі, одну з ліній електропередач Луганської ТЕС у місті Щастя та споруди на території підприємства "Антрацитвуглеремонт".

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування