Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Терористи під виглядом військових України грабують жителів Донбасу

П'ятниця, 22 серпня 2014, 13:56

Терористи під виглядом українських військових обкрадають жителів Донбасу.

Про це заявив речник інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко на брифінгу.

"Останнім часом терористи вдались до провокацій, проникаючи під виглядом військовослужбовців ЗСУ у приватні помешкання мирних мешканців у зоні АТО. Погрожуючи фізичною розправою, вони грабують або викрадають автомобілі", - заявив він.

Раніше штаб АТО в Маріуполі заявив, що у населених пунктах у зоні АТО почастішали випадки, коли невідомі озброєні люди, переодягнені у військову форму, здійснюють спроби проникнути на територію приватної власності громадян, повідомив сайт Маріуполя 0629.

"Це вони роблять під виглядом військовослужбовців ЗСУ чи Нацгвардії – і, зайшовши в будинок і погрожуючи зброєю або фізичною розправою, забирають коштовні речі громадян, женуть автомобілі або інше майно", - йшлося в повідомленні.

"Подібна інформація поширюється з метою дискредитації іміджу військовослужбовців серед населення", - додали в маріупольському штабі АТО. 

Там наголосили: "Військовослужбовці й представники правоохоронних органів, задіяних в АТО, виконують свої завдання в рамках закону з метою захисту громадян і держави".

"Наполегливо радимо громадянам не впускати у свої будинки невідомих підозрілих осіб, і у випадку виникнення подібної ситуації звертатися в правоохоронні органі й надавати інформацію на телефони довіри штабу АТО в місті Маріуполі по номеру 094-837-18-05", - зазначали у штабі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування