Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк очолив політраду "Народного фронту", Турчинов - голова штабу

Середа, 10 вересня 2014, 15:14

Прем'єр Арсеній Яценюк обраний головою Ради "Народного Фронту", Олександр Турчинов - голова центрального штабу партії.

Про це повідомляє у своєму Твіттері блогер Сергій Іванов.

 Фото з Твітера Іванова

Члени політради партії Народний фронт: Арсен Аваков, Ліля Гриневич, В'ячеслав Кириленко, Павло Петренко, Андрій Парубій, Олександр Турчинов, Арсеній Яценюк, Тетяна Чорновол, повідомляє журналіст "Радіо Свобода" Євген Солонина в своєму Твіттері.

Членами військової ради партії обрали Андрія Білецького, Юрія Березу, комбата "Артемівська" Костянтина Матейченко, а також командирів батальйонів "Золоті ворота", "Чернігів", "Миротворець".

Турчинов сказав на з'їзді, що військовослужбовці та правоохоронці не можуть бути членами будь-якої партії. У зв'язку з цим, за його словами, і сформована військовий рада "Народного фронту", повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Дмитро Тимчук, Тетяна Чорновол та "козак" Михайло Гаврилюк підуть на вибори від "Народного фронту".

Про це повідомляє "Громадське ТБ"

Чорновол повідомила, що йтиме 5 номером у списку. Дмитро Тимчук з "Інформаційного спротиву" свого номера поки що не знає.

Козак Гаврилюк імовірно піде мажоритарним кандидатом, якщо на з'їзді йому сподобається і "не побачить серед делегатів бандитів".

Серед тих, хто прийшли на з'їзд також – комбат "Дніпра" Юрій Береза, комбат "Азова" Андрій Білецький, Зорян Шкіряк, міністр Юрій Павленко, Микола Княжицький, Андрій Парубій, В'ячеслав Кириленко, Людмила Денисова, Арсеній Яценюк, Олександр Турчинов, Арсен Аваков, Сергій Пашинський, Ксенія Ляпіна.

Раніше депутат від "Батьківщини" Юрій Одарченко заявляв, що партія "Народний фронт" буде сформована на базі політсили В’ячеслава Кириленка "За Україну!". У той же час в державному реєстрі партія з назвою "Народний фронт" була зареєстрована ще в березні цього року.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування