Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Росіяни готують розвідників і танкістів із бойовиків - Прикордонна служба

П'ятниця, 12 вересня 2014, 14:30

Російські військові навчають сепаратистів для розвідки і управління танками, на територіях і блокпостах Донбасу, захоплених росіянами, збільшується кількість бойовиків.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України у п’ятницю.

"У межах Донецької та Луганської областей продовжується концентрація та перегрупування терористів та ЗС РФ, їх дозабезпечення озброєнням, важкою броньованою технікою, артилерією, боєприпасами та ПММ", - сказано у повідомленні.

"Також вони проводять активні розвідувальні заходи", - сказано в ньому.

Прикордонна служба підтверджує, що по Новоазовському району постійно переміщується спецавтомобіль, який здійснює радіоелектронні поміхи та прослуховування абонентів мобільних операторів.

"Зафіксовано відведення збройних формувань РФ від  н.п. Широкіне в напрямку м. Новоазовськ. Разом з тим на раніше захоплених російськими військовими територіях та на блокпостах збільшується кількість бойовиків від так званої ДНР", - сказано в повідомленні.

"Поблизу н.п. Маркіне (Україна) офіцери ГРУ ЗС РФ в спеціальному таборі здійснюють підготовку терористів-розвідників", - заявляє прес-служба.

За оперативною інформацією, "поблизу н.п. Водіно (Ростовська область РФ) на танкодромі ЗС РФ російськими військовими інструкторами проводиться підготовка екіпажів для танків, що були передані терористам".

"У Ростовській області РФ навпроти Донецької та Луганської областей військові формування ЗС РФ продовжують заходи з інженерного облаштування вогневих позицій та командних пунктів", - заявляє Прикордонна служба. 

"Також відбувається розгортання військових наметових містечок та пошук  в прикордонних населених пунктах будівель для розміщення особового складу", - інформує відомство.

Крім того, на Кримському напрямку "Росія нарощує ударне угруповання ЗС РФ", стверджують прикордонники.

"За інформацією МО РФ, льотчики окремого корабельного винищувального авіаційного полку палубної авіації Північного флоту провели навчально-тренувальні польоти на аеродромі  н.п. Саки, розташованому на території Республіки Крим", - інформує Прикордонна служба України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: