"Втікачі" з ПР та люди Льовочкіна підуть в парламент "Опозиційним блоком"

Неділя, 14 вересня 2014, 16:35

Партія "Опозиційний блок" затвердить виборчий список на своєму з'їзді 15 вересня.

Про це повідомив один з керівників "Партії розвитку України" Юрій Мірошниченко.

"Завтра буде проведено технічний з'їзд, на якому ми затвердимо список. Сьогодні у нас був форум, на якому ми обговорили всі позиції", - заявив Мірошниченко.

При цьому він відмовився коментувати, чому Партія регіонів у останній момент вирішила не долучатися до їхнього блоку.

Також, за словами Мірошниченка, в "Опозиційному блоці" Партія розвитку України стане "стрижнем".

У ході з'їзду до "Опозиційного блоку" увійшли 6 партій: "Партія розвитку України" (керівник – Сергій Ларін), "Україна вперед", "Партія державного нейтралітету України", "Трудова Україна", партія "Центр" (очільник – Вадим Рабинович) та  партія "Нова політика".

За словами Ларіна, список кандидатів у нардепи від "Опозиційного блоку" буде сформовано "сьогодні-завтра". При цьому Ларін не уточнив, хто очолить цей список.

На форумі "Блоку" учасники затвердили його платформу та резолюцію.

У форумі брали участь Сергій Ларін, Юрій Мірошниченко, Вадим Рабинович, екс-директор департаменту інформаційної політики МЗС Олег Волошин, глава Луганської обласної ради Валерій Голенко, директор Інституту стратегічних досліджень Андрій Єрмолаєв, екс-міністр молоді та спорту, член Партії розвитку України Юрій Павленко та інші. 

Як відомо, Партію розвитку України створив екс-глава Адміністрації президентаСергій Льовочкін із соратниками. Очолив її Сергій Ларін - екс-губернатор Кіровоградської області та екс-заступник глави АП під час президентства Януковича.

На початку вересня стало відомо, що Партія регіонів і Партія розвитку України ухвалять рішення про об'єднання в "опозиційний блок" для участі в парламентських виборах на засіданнях вищих органів цих партій. 

14 вересня секретар президії Партії регіонів Борис Колєсніков заявив, що Партія регіонів не має наміру брати участь у позачергових виборах до Верховної Ради України. 

ВВС Україна, Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...