Аксьонов попередив кримчан про жорсткі заходи за невизнання влади РФ

Понеділок, 22 вересня 2014, 10:46

Самопроголошений прем'єр Криму Сергій Аксьонов заявляє, що влада буде жорстко переслідувати всі дії, спрямовані на невизнання приєднання Криму до Росії та невизнання керівництва країни.

Про це він сказав в інтерв'ю російському виданню "Комерсант".

"Всі дії, які будуть спрямовані на невизнання приєднання Криму до Росії, невизнання керівництва країни, будуть переслідуватися за законом, і буде дуже жорстка позиція", - заявив Аксьонов.

"Усіх, хто буде лобами зіштовхувати людей на міжнаціональному грунті, я в той чи інший спосіб або з Криму видворю, або вони отримають оцінку в кримінальному порядку. Але ніхто цим займатися безкарно не буде", - додав він.

Аксьонов переконує, що самопроголошена влада Криму готова узаконити житло кримських татар, побудоване 10 років тому з оформленими комунальними платежами:

"Моя позиція така, що є будинки, які вже були побудовані років десять тому, за якими вже були оформлені комунальні книжки, де платять за електроенергію, за воду, за світло. Сенсу їх зносити немає, ми розуміємо, у людей це була, можливо, єдина власність. Треба по цьому майну прийняти рішення за спрощеною формою і відразу їх оформити", - говорить Аксьонов.

"Друга категорія - це ті, які почали будувати, але не добудували без дозвільних документів на самозахоплених територіях. Можливо, до них варто підійти з такого ж боку, тільки дати їм можливість повністю підготувати технічну документацію вже згідно закону РФ", - зазначив "прем'єр".

"І третя категорія - ці сараї на полях. По них однозначно потрібно зачистити всю ситуацію. У нас є масиви, які готові для виділення, причому не за національною ознакою. Там будуть і кримські татари, і росіяни", - заявив Аксьонов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News