Ярема вважає, що його заступник став жертвою "цілеспрямованої кампанії"

Четвер, 25 вересня 2014, 20:24

Генпрокурор Віталій Ярема призначив службове розслідування за фактом погроз журналістам проекту "Наші гроші" після підготовки матеріалу про заступника генпрокурора Анатолія Даниленка.

Про це Ярема сказав у коментарі Українській правді після публікації у блозі ''Справа Даниленка''. Генпрокурор мовчить, довіра летить у прірву.

"Я призначив розслідування, яке здійснюватимуть співробітники, підпорядковані першому заступнику генпрокурора", - сказав Ярема.

За його словами, Даниленко попросився у відпустку на час проведення розслідування, але Ярема його не відпустив.

"У мене немає запитань до Даниленка як до заступника генпрокурора, який відповідає за кадрові питання та матеріально-технічне забезпечення", - сказав Ярема. "Я за посаду не тримаюся, якщо хтось знає, як робити краще - нехай сідає та керує".

Він додав, що попросив у Даниленка пояснення щодо нерухомості та майна, про які ідеться у матеріалі "Наших грошей".

"Він сказав, що його будинок побудований в 1998 році, а весь цей комплекс споруд належить його сину, якому 30 років і який займається бізнесом", - повідомив Ярема.

"Мені здається, що це трошки накручено (обвинувачення на адресу Даниленка). Іде цілеспрямована кампанія під одну людину, і щойно ми починаємо готувати підозри проти впливових осіб по нафті, по газовидобуванню, то починають підіймати такі питання", - додав Ярема.

Раніше журналісти "Наших грошей" заявляли про погрози, отримані після підготовки матеріалу про володіння заступника генерального прокурора Анатолія Даниленка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...