Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Турчинов застерігає від облог парламенту

Понеділок, 13 жовтня 2014, 16:59

Спікер Верховної Ради Олександр Турчинов заявляє, що парламент здатний приймати ефективні рішення, і застеріг від зриву роботи ВР.

Про це повідомляє прес-служба ВР.

"Спроби блокування чи зриву засідання Верховної Ради України 14 жовтня матимуть лише один наслідок - зрив прийняття таких необхідних для країни рішень", - заявив Турчинов.

За його словами у вівторок 14 жовтня, відбудеться останнє засідання Верховної Ради VII скликання, "коли не буде підстав для скликання позачергового засідання".

Турчинов наголосив, що у вівторок відбудеться розгляд "дуже важливих для країни рішень, та є всі можливості мобілізувати народних депутатів і забезпечити їх прийняття".

"Це і питання боротьби з корупцією, і багатостраждальний, але дуже важливий закон про прокуратуру, і закон про боротьбу із відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, це і питання соціального захисту наших громадян та багато інших законопроектів", - конкретизував він.

Турчинов додав, що ці закони "є надзвичайно актуальними, та на прийнятті яких наполягає наше суспільство".

"У той же час, це засідання відбуватиметься на піку виборчих перегонів, тому є багато бажаючих підняти свій рейтинг черговими штурмами та облогами парламенту", - сказав він, наголосивши, що для подібних дій немає жодних підстав та мотивації, "крім бажання заробити ще пів-відсотка рейтингу на популізмі та вдаваному радикалізмі", - додав він.

"Парламент здатний ефективно працювати та приймати рішення навіть в останні дні своєї роботи, єдине, - йому не потрібно заважати. Спроби блокування чи зриву засідання матимуть лише один наслідок - зрив прийняття таких необхідних для країни рішень", - підсумував Турчинов.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: