Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія "Заступ" купує виборців за допомогою "ВКонтакте"

Вівторок, 14 жовтня 2014, 22:50

Політична партія "Заступ" активно займається в Миколаєві покупкою голосів виборців за допомогою соціальної мережі ВКонтакте.

Про це своєму блозі на НикВести написала журналістка Катерина Середа.

Вона повідомляє, що активною роботою з пошуку готових проголосувати за гроші займаються в Заводському районі Миколаєва, який входить в межі 127 виборчого округу.

"Конкретно пошуком людей, готових проголосувати за 50 гривень за "правильну" кандидатуру, займається Наталя Шушлєбіна. Вона, судячи з профілю "ВКонтакте", досить близька до Романа Латипова, який позиціонує себе лідером вищевказаної партії в Миколаєві", - йдеться в матеріалі.

 
 Роман Латипов
Наталя Шушлєбіна та  Роман Латипов

Видання зазначає, що за деякий час після публікації блогу з профілів "ВКонтакте" Наталі Шушлебіної та Романа Латипова зникла інформація про пошук людей, що живуть за конкретними адресами, а також фотографії, що свідчать про їхній зв'язок з партією "Заступ".

Наталя Шушлебіна наполегливо розшукує миколаївців, які проживають за адресами: вул. Фрунзе 18, 27 - 60, вул. 4 Поперечна 30 - 30А, вул. 8 березня 45 - 59, пр. Леніна 22, 22А, 22Б, 22В, 24, 24А. Про це свідчить видалений з її сторінки запис, а також повідомлення в соціальній мережі, відправлене людині, що надала переписку.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...