Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко назвав винних у "бунті нацгвардійців" під АП

Субота, 18 жовтня 2014, 22:58

Сліди організаторів "бунту нацгвардійців", які вимагали повернути їх додому під Адміністрацією президента ведуть до російських спецслужб, а сама ситуація - "прорахунок військової контррозвідки, системи внутрішньої безпеки МВС і командира військової частини".

Про це в інтерв'ю українським ЗМІ заявив президент Петро Порошенко.

"Вже притягнуті  до відповідальності не лише організатори, а й командири (в/ч - УП), які дозволили збурити особовий склад. Провокатори, які створили ситуацію, вже встановлені, встановлена соцмережа (ВКонтакте), через яку розповсюджувалися заклики до подібної поведінки солдатів. Ситуація була локалізована дуже в короткий термін", - заявив Порошенко.

За його словами, ситуація під АП – "прорахунок військової контррозвідки, системи внутрішньої безпеки МВС і командира частини".

"Усі керівники відомств вже притягнуті до відповідальності. Реакція буде рішучою", - заявив Порошенко і додав на питання, чи не буде рецидиву "Побачите".

"Вони ж сподівалися, що вже наступного дня спробують підняти підрозділи у Харкові, Вінниці, Полтаві,  Дніпропетровську. Ми бачили це по їхній переписці", - додав президент.

Також Порошенко зазначив, що "сліди ведуть до окремих управлінь спецслужб сусідньої держави".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...