Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

За добу – понад 30 обстрілів сил АТО: у Дебальцевому найгарячіше

Четвер, 23 жовтня 2014, 08:47

За минулу добу бойовики понад 30 разів обстріляли позиції сил АТО на Донбасі.

"Найбільша активність зафіксована на Дебальцевському, Донецькому і Маріупольському напрямках", - повідомляє Дмитро Тимчук вранці 23 жовтня у Facebook.

За даними групи "Інформаційний спротив", сталося 3 боєзіткнення українських військ із терористами - в аеропорту Донецька, поблизу н.п. Новоласпа й Харчовик.

Найбільша кількість обстрілів бойовики здійснили по позиціях сил АТО: на околицях Дебальцеве – 5 вогневих ударів; поблизу н.п. Старогнатовка, Рідкодуб – по 3 обстріли.

Також вони обстріляли блокпости й опорні пункти сил АТО поблизу н.п. Щастя, Ніколаевка, Авдіївка, Нікішино, Красногоровка, Талаковка, Павлополь.

Прес-центр АТО також повідомляє: "Обстановка на 32 блокпосту, що розташований поблизу Смілого, спокійна. Особовий склад об’єкту забезпечений усім необхідним для несення служби".

"Ніч в цьому секторі минула тихо, але напередодні вечором бойовики зі стрілецької зброї обстріляли наші позиції неподалік Щастя", - сказано в повідомленні.

"Вночі бойовики з РСЗВ БМ-21 Град двічі стріляли в районі Миколаївки і Дебальцево, неодноразово лунали вибухи від мінометів. За оперативною інформацією, в цьому районі діють снайперські групи бойовиків", - повідомляє прес-центр АТО.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування