Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СБУ затримала нападників на кандидатів у нардепи на окрузі Довгого

Неділя, 26 жовтня 2014, 21:07

МВС та СБУ затримали сімох підозрюваних у нападі у Кіровоградській обасті на кандидатів у нардепи від "Блоку Петра Порошенка" Сергія Лещенка, Мустафу Найєма та Світлану Заліщук.

Про це повідомили в СБУ з посиланням на заяву радника голови відомства Маркіяна Лубківського.

"Спільними зусиллями МВС та СБУ менше ніж за 9 годин з моменту розбійного нападу на кандидатів у народні депутати СБУ затримала нападників. Зараз їх везуть на допит та проведення слідчих дій у Знам'янку", - зазначив він.

Раніше стало відомо, що міліція затримала одного з нападників  на кандидатів в нардепи від "Блоку Петра Порошенка" Світлану Заліщук, Сергія Лещенка та Мустафу Найєма.

"Одного з нападників вже затримано, він дає свідчення на решту групи (зловмисників)", - зазначив радник глави МВС Антон Геращенко. 

26 жовтня у Кіровоградській області на окрузі №102 з центром у Знам'янці здійснено напад на авто, в якому пересувалися кандидати в нардепи Сергій Лещенко, Світлана Заліщук та Мустафа Найєм.

Напад стався біля готельного комплексу "Орлиное гнездо", на машину напали 6 осіб. Внаслідок нападу камінням повністю розбито автівку.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування