Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На скандальному окрузі Довгого тітушки напали на кандидатів у нардепи

Неділя, 26 жовтня 2014, 12:10

У Кіровоградській області на окрузі №102 з центром у Знам'янці здійснено напад на авто, в якому пересувалися кандидати в нардепи Сергій Лещенко, Світлана Заліщук та Мустафа Найєм.

Як повідомили Українській правді учасники події, напад стався На машину біля готельного комплексу "Орлиное гнездо" напали 6 осіб. Внаслідок нападу камінням повністю розбито автівку.

"Напад здійснено поруч із  виборчою дільницею, де було виявлено підкуп виборців на користь Олеся Довгого", - повідомили активісти.

Як зазначив у своєму Фейсбук Мустафа Найєм, на машину напали семеро осіб.

"Розбите скло, у машину влетіло каміння. .... Це сталося між селами Казарня та Суботці, недалеко від готелю "Орлиное гнездо", - зазначив він.

За словами Найєма, напередодні активісти повідомляли міліції про те, що до готельного комплексу було завезено групу невідомих молодих людей.

"Проводяться слідчі дії", - зазначив Найєм. 

Усі фото з Фейсбук Світлани Заліщук.

 
 

 
 

Як відомо, штаби демократичних сил не змогли домовитися про єдиного кандидата на окрузі 102 Кіровоградської області, який би міг конкурувати із колишнім секретарем Київради, соратником Леоніда  Черновецького - Олесем Довгим.

Партії Майдану" домовилися об'єднатися у боротьбі із одіозними кандидатами на майбутніх виборах до Верховної Ради. 

У зв'язку із цим молоді політики та активісти, зокрема Лещенко, Заліщук та Найєм, приїхали у Знам'янку (центр округу №102) з метою провести там форум "За чисті вибори".

19 жовтня в окрузі №102 спільним кандидатом від демократичних сил було оголошено Андрія Лавруся

Українська правда 

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування