Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Корбан висунув Порошенку ультиматум: Або він, або прокурор області

Понеділок, 27 жовтня 2014, 13:53

Заступник губернатора Дніпропетровської області Геннадій Корбан висунув президенту Петру Порошенку ультиматум з вимогою звільнити прокурора області Романа Федика.

Про це Корбан заявив "Українській правді" в понеділок.

За його словами, Федик покриває організаторів побиття Євромайдану, яке сталося  26 січня 2014 Федик, на думку Корбана, також нічого не зробив для боротьби з фальсифікаціями на декількох округах в Дніпропетровській області.

"Я вимагаю звільнити негайно прокурора області. Це прокурор-тітушка. Жодна людина, яку побили 26 січня в Дніпропетровську, не пробачить прокурору Федику того, що ніхто не притягнутий до кримінальної відповідальності, жоден тітушка", - заявив Корбан.

"Прокурор-тітушка Федик повністю продався Вілкулу та Опозиційному блоку. Зокрема, він закрив очі на масові цинічні фальсифікації на 38-му, 31-му, 32-му округах, де нібито перемогли і сфальсифікували результат під кандидатів в депутати-організаторів побиття Євромайдану 26 січня 2014 ", - заявив Корбан.

"Тим самим прокурор Федик куплений Вілкулом, дав ляпаса Блоку Петра Порошенка і всім демократичним силам. Оскільки результат в базовій Дніпропетровської області, яка грудьми захистила свою країну, був сфальсифікований на користь опозиційного блоку", - додав він.

"У зв'язку з цим я вимагаю, щоб президент зробив свій вибір між мною як заступником губернатора і прокурором Федиком", - сказав Корбан.

За його словами, ще при підготовці до виборів і під час проведення виборів вони зверталися в прокуратуру з приводу порушень виборчого законодавства, масового підкупу і масових фальсифікацій.

"При цьому прокуратура не відкрила жодного провадження і відмовила всім продемократичним силам у порушенні справи", - додав він.

"При цьому Федик ігнорує адміністрацію і весь час, поки він займав свою посаду, займав деструктивну позицію по відношенню до влади", - додав Корбан.

Він також повідомив, що особисто телефонував Генпрокурору Яремі ще два місяці тому і звертався з проханням звільнити Федика.

"Відповіді не було, бо Ярема такий же подонок, як і Федик. Так і напишіть, що мені сьогодні соромно дивитися тим людям в очі, хто захищав країну і тим, хто поклав своє життя за захист країни і Дніпропетровській області", - сказав він. 

Як відомо, на 38-ому окрузі, за результатами підрахунку 94% протоколів, лідирує депутат Дніпропетровської облради від Партії регіонів Вадим Нестеренко.

На окрузі №31 за результатами опрацювання майже 94% голосів лідирує нинішній нардеп, член фракції Партії регіонів Костянтин Павлов.

На окрузі № 32 за підсумками опрацювання 26% протоколів лідирує Андрій Гальченко - заступник мера Кривого Рогу і батька Олександра Вілкула – Юрія Вілкула.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
18:14
Цього року темп зростання міжнародної торгівлі має подвоїтися: хто буде основним рушієм
18:05
Франція звинуватила Росію у залякуванні після виклику свого посла
18:01
На Донеччині судитимуть жінку, яка на тиждень лишила трьох дітей без нагляду: молодший син згорів живцем
17:59
фотоНа Харківщині сапери випробовують машину механізованого розмінування 
17:58
Brave1 у 12 разів збільшить гранти на військові розробки: як працює головний техно-кластер української армії
17:53
Україну на інвестиційному саміті SelectUSA у США в червні представлятимуть 15 стартапів
17:36
Глава МЗС Італії проти використання зброї, яку надсилає країна, для ударів по РФ 
17:33
Тариф на електрику для населення може зрости вже цьогоріч – Держенергонагляд
17:30
Детінізація торгівлі: в Україні зростає кількість чеків та легального виторгу
17:14
відеоНа Одещині знищили морську міну
Усі новини...
Реклама: