Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В анексованому Криму зникають безвісти кримські татари

Вівторок, 7 жовтня 2014, 10:32

За останні кілька тижнів у Криму зникли ще 4 кримських татарина.

Про це інформують "Крим Реалії".

За словами журналістки Аміни Сайфуліної, доля цих зниклих наразі залишається невідомою.

"Це, у більшості своїй, пересічні громадяни. Вони не є активістами чи якимись відомими особами у кримськотатарському суспільстві. Двоє з них є родичами активіста. Переважно зниклі – це чоловіки, віком від 25 до 30 років. Чому зникають саме вони? Наразі ніхто не може пояснити", - каже Сайфуліна.

Правоохоронні органи кажуть, що вони проводять усі необхідні слідчі процедури, але жодної інформації ані родичі, ані журналісти отримати не можуть.

Більше того, 4 жовтня лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв розповів про те, що російська влада намагається таким чином залякати кримськотатарське суспільство та – шляхом репресій – примусити їх залишити півострів.

Оскільки вони є тією частиною населення, яка не скоряється російській владі і продовжує чинити їй опір на анексованому півострові.

Як відомо, у понеділок у Євпаторії знайшли тіло зниклого наприкінці вересня кримського татарина 25-літнього Едема Асанова.

Як повідомив Громадському радіо керівник зовнішніх зв'язків Меджлісу кримськотатарського народу Алі Хамзін, Асанова знайшли повішеним у покинутій будівлі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування