Терористи стріляють і готують провокації. В Авдіївці загинули 5 мирних мешканців

Неділя, 23 листопада 2014, 18:58

Під час обстрілу Авдіївки (Донецька обл.) членами незаконних збройних формувань з "Граду" загинули щонайменше 5 мирних мешканців.

Про це повідомляє "5 канал" з посиланням на штаб АТО.

"Військова розвідка також повідомила, що бойовики готують провокації. Найманці підтягнули артилерію в село Тоненьке, в Донецькій області. Планують його обстріляти і видати це за дії української армії. Також у штабі АТО повідомили, що за сьогодні терористи обстріляли позиції українських військових на Сході - 11 разів. Під прицілом бойовиків - Луганська, Донецька та Дебальцевське напрямки ", - йдеться в повідомленні.

Разом з тим у прес-службі міськради Донецька повідомили, що вечір у місті розпочався з серії залпів і вибухів, про які повідомляли жителі північної частини міста. Станом на 18:00 у багатьох районах було чути одиночні постріли з важких знарядь. 

"Аварійні бригади працюють та продовжують виконувати ремонтно-відновлювальні роботи на мережах електропостачання. Знеструмленими внаслідок артобстрілу 22 листопада лишаються 65 трансформаторних підстанцій та 11 котелень міста", - йдеться у повідомленні. 

"5 канал"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...