Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

1 військовий загинув, 5 поранено у Павлополі. На 31-му посту знищили точку бойовиків

Вівторок, 4 листопада 2014, 17:15

Протягом дня 4 листопада бойовики здійснили 33 вогневі нальоти на позиції українських військових, повідомляє прес-центр АТО.

Найбільш складна ситуація склалась в районі Дебальцева.

"Неконтрольовані збройні формування здійснили вогневі нальоти на блокпости, опорні та спостережні пункти, що розташовані поблизу Чернухіно, Нікішино, Редкодуб, Міус, кургану Могила Гостра", - сказано в повідомленні.

"Вели вогонь зі стрілецької зброї, АГС та РПГ з боку жіночого монастиря та торгівельного комплексу по наших позиціях на території старого терміналу Донецького аеропорту", - інформує прес-центр АТО.

Також бойовики "стріляли з озброєння танків, що знаходились на вулицях Павлополя, по наших позиціях, розташованим на околиці населеного пункту".

"Таким чином бойовики, завдаючи удари по наших силах, прикриваються мирним населенням. Факти цинічного нехтування бойовиками загальноприйнятими нормами моралі та честі не вперше фіксуються силами АТО", - заявляє прес-центр АТО.

Внаслідок обстрілів один український військовослужбовець загинув, п’ятеро отримали поранення. Усіх поранених направлено в медичні заклади, повідомляє відомство.

"Напружена ситуація в районі 31 блокпосту. Там протягом дня бойовики неодноразово обстріляли позиції сил АТО. Вогнем у відповідь знищено вогневу точку бойовиків, що була розташована неподалік від населеного пункту Фрунзе", - інформує прес-центр АТО.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування