Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЦВК змінила голову ОВК на "проблемному" окрузі

Неділя, 9 листопада 2014, 13:17

Центрвиборчком вніс зміни до складу ОВК на окрузі №38 (Новомосковськ, Дніпропетровська обл.).

Про це повідомили у прес-службі ЦВК.

"Дніпропетровський окружний адмінсуд своїм рішенням від 4 листопада визнав протиправними дії цієї ОВК щодо складання протоколу ОВК про підсумки голосування та зобов’язав ОВК прийняти рішення про проведення повторного підрахунку голосів виборців на 123 виборчих дільницях у цьому окрузі", - зазначили у ЦВК.

"З колективного звернення 6 членів цієї ОВК, яке надійшло до ЦВК вбачається, що голова вказаної комісії Хорольська О.М. самовільно, без рішення ОВК, відкликала апеляційну скаргу на рішення суду. Відмовившись від імені ОВК від апеляційної скарги, голова цієї ОВК перевищила надані їй законом повноваження", - заявили в Центрвиборчкомі.

До складу ОВК було внесено зміни.

"Припинивши достроково повноваження голови комісії Хорольської О.М., ЦВК призначила головою ОВК  іншого члена зазначеної комісії", - зазначили в ЦВК.

У засіданні Центральної виборчої комісії оголошено перерву до 16.00  9 листопада.

Як відомо, раніше глава ЦВК Михайло Охендовський заявив, що  в окрузі №38 (Новомосковськ, Дніпропетровська область) окружну комісію з використанням судів "змушують переглянути встановлені підсумки виборів, відповідно до яких перемога одного з кандидатів є очевидною та переконливою". 

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування