По мерії Запоріжжя стріляли, зловмисників на авто затримали

Середа, 10 грудня 2014, 15:09

Запорізькі міліціонери затримали автомобіль, із якого в середу стріляли у бік міської ради Запоріжжя.

"10 грудня приблизно о 13:15 невідомі особи, пересуваючись на автомобілі "Міцубісі Паджеро", здійснили постріл з невстановленої зброї в бік приміщення Запорізької міської ради", - повідомляє головне управління МВС у Запорізькій області

Постраждалих в результаті інциденту немає, уточнює міліція.

ГУ МВС у Запорізькій області задіяло оперативний план "Сирена".

"Близько 14.00 пасажири згаданого авто були затримані працівниками міліції. Проводиться перевірка", - сказано в повідомленні обласної міліції.

Як відомо, у середу, 10 грудня, близько 200 осіб мітингували біля стін Запорізької міської ради з вимогою відставки мера Олександра Сіна.

Частина з них зайшла разом із нардепом і лідером Радикальної партії Олегом Ляшком і заблокувала роботу міськради. Сін навіть почав матюкатися.

Зрештою, Сіна і секретаря міськради Романа Тарана протестувальники на чолі з Ляшком змусили написати заяву про відставку – однак депутати почали покидати міськраду й ці заяви так і не розглянули.

8 грудня Сін заявив, що звернувся до СБУ й МВС із проханням перевірити інформацію про нібито підготовку захоплення адміністративної будівлі міськради й мерії 10 грудня.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування