Бійці "Айдару" обурені побиттям водія на Бориспільській трасі

Понеділок, 22 грудня 2014, 18:27

В "Айдарі" вважають, що ті, хто побили водія на Бориспільській трасі, їх ганьблять.

Про це йдеться в заяві військового формування на сторінці Facebook.

 

"Військовослужбовці в/ч п/п В0624 (батальйон "Айдар") глибоко обурені фактами, відображеними у зйомці з відеореєстратора атомобіля, що викладена на каналі youtube", - сказано в повідомленні.

"У відеосюжеті фігурують особи, які ганьблять звання бійця батальйону "Айдар", військовослужбовця Збройних сил України, просто українця", - наголошується в заяві.

"Не вистачає слів позначити те, що вчинили ці люди. Це виглядало знущанням над пам'яттю наших загиблих. Ми впевнені, що винні будуть покарані відповідно до чинного законодавства як винні перед законом і перед суспільством", - зазначили в "Айдарі".

"Не достойно бійця батальйону "Айдар" вести себе непорядно, не по-чоловічому щодо всього, заради чого ми воюємо за єдність нашої Батьківщини - почуття національної єдності, безпеки, спокійною і мирного життя", - йдеться в заяві.

Як відомо, у мережі з’явилося відео, на якому люди у камуфляжній формі, схожі на бійців "Айдару", влаштували свавілля на трасі Бориспіль-Києв та побили водія однієї з машин.

За фактом побиття водія відкрили кримінальне провадження.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...